КМДА Київська міська державна адміністрація


Протокол №2 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва
Протокол №1 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва
До уваги членів конкурсної комісії та кандидатів
на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва
4 лютого 02022 року о 12.00 год. у приміщенні КНП «Освітня агенція міста Києва» (вул. Кудряшова, 12/14) відбудеться конкурсний відбір на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників   м. Києва.
 Конкурсний відбір здійснюється за результатами:
- з 12.00 год. до 12.40 год. - комп’ютерного тестування на знання законодавства кандидатів на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва;
- з 13.30 год. до 15.30. год. - проведення співбесіди з кандидатами.
 
Початок реєстрації кандидатів об 11.45 год. При собі мати документ, що засвідчує особу.
 
Враховуючи продовження карантинних обмежень у місті Києві, та з метою збереження здоров’я учасників конкурсу, просимо дотримуватися всіх карантинних обмежень, а саме використання всіма учасниками конкурсу засобів індивідуального захисту.
Бережіть себе і оточуючих!
 
До уваги кандидатів
на зайняття посад педагогічних працівників
Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва
01 лютого 2022 року конкурсною комісією з відбору кандидатур на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва здійснено перевірку поданих кандидатами на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва документів на відповідність встановленим вимогам.
За результатами перевірки конкурсною комісією поданих документів прийнято рішення про допущення до участі у конкурсному відборі кандидатів:
1.     Бикову Ріту Петрівну;
2.     Боднарчук Галину Іванівну;
3.     Бугеру Галину Олексіївну;
4.     Козіну Ярославу Миколаївну;
5.     Пазенко Ольгу Олександрівну;
6.     Підгорну Оксану Олексіївну;
7.     Ткаченко Галину Георгіївну.
До уваги членів конкурсної комісії
з відбору кандидатур на посади педагогічних працівників
Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва

01 лютого 2022 року о 15.00 год. відбудеться засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва в онлайн режимі (платформа ZOOM).
На порядку денному питання:
1. Про ознайомлення членів конкурсної комісії з Порядком проведення конкурсу на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва.
2. Про обрання голови та секретаря конкурсної комісії.
3. Про роботу конкурсної комісії під час проведення конкурсу на посади педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва.
4. Про перевірку поданих кандидатами документів щодо відповідності встановленим вимогам та прийняття рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсному відборі.Для участі у засіданні комісії у режимі онлайн просимо перейти за посиланням, яке  надіслано у Viber.

 

 

 
УВАГА!
Прийом документів від кандидатів на зайняття посад педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва продовжено до 26 січня 2022 року
УВАГА!!!
Оголошується конкурс на зайняття посад педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.