КМДА Київська міська державна адміністрація


Наказ Департаменту № 20 від 24.01.2019 Про організацію та проведення Фестивалю стартапів «Class ідея»
Методичні рекомендації щодо проведення фестивалю стартапів «Class ідея»

«Class ідея» — це фестиваль шкільних стартапів, що проходитиме 18 квітня 2019 року у Київському Палаці дітей та юнацтва.
Представлені стартапи є абсолютно новими проектами, розробленими учнями з 1 по 11 клас, або педагогами. Проект може бути представлений як робочим макетом, так і у вигляді презентації.

«Class ідея» — міський Фестиваль. У ньому може взяти участь кожен бажаючий учень та педагог. Для цього потрібно зареєструватися  й 18 квітня представити свою роботу у Київському Палаці дітей та юнацтва . 

За результатами конкурсних робіт учасники будуть відзначені особливими нагородами:

— за кращу роботу від досвідченого журі;

— за результатами електронного голосування;

— від партнерів Фестивалю.

Також деякі переможці зможуть взяти участь у літньому «STEM-інкубаторі» та отримати пам’ятні подарунки від Департаменту освіти і науки м. Києва.

Фестиваль стартапів "Class ідея" проводиться на виконання плану роботи Департаменту освіти і науки на 2019 рік з урахуванням концепції "Нова школа. Простір освітніх можливостей". 

Мета фестивалю - виявити найкращі стартап проекти, ідеї, рішення, які розв'язують конкретні проблеми, відповідають на актуальні запити суспільства та спрямовані на покращення громадського життя. 

Організатори фестивалю стартапів "Class ідея":

  • Депаратмент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), тел.: 044-278-00-41;
  • Київський Палац дітей та юнацтва, тел.: 044-280-75-47;
  • Київська Мала академія наук, тел.: 044-489-37-21.

 

class.stemup.cc

 

Учасники Фестивалю:

 




При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.