КМДА Київська міська державна адміністрація


Возможно, это изображение (текст)

20 лютого Україна вшановуватиме пам’ять Героїв Небесної Сотні! Героїв, які ціною власного життя захищали ідеали демократії, відстоювали права та свободи громадян, європейське майбутнє України. Саме в цей день 7 років тому на Майдані загинуло найбільше активістів Революції Гідності.
 
Національний музей Революції Гідності цьогоріч започаткував інформаційну кампанію #Вдячні_за_Свободу. У рамках кампанії художник Микола Гончаров створив зображення, яке нагадує нам про ціну свободи. Приєднуймося до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні!
 
Публікуйте тематичні проєкти у фото- та відеоформатах на сторінках соціальних мереж та на платформі Електронного освітнього простору позашкілля Києва Все буде Добре! ОК! під спільним гаслом #Вдячні_за_Свободу!
 
Програма заходів у дні пам’яті налічує понад 30 подій, які триватимуть із 16 лютого до 14 березня. 
 
Серед іншого 20 лютого, з 19:00 до 23:00, відбудеться традиційне запалення «Променів гідності» на алеї Героїв Небесної Сотні та представлення мультимедійного проєкту «Сторожа гідності».

22 лютого, з 11:00 до 12:30, в «Укрінформі» презентують результати соціологічного дослідження про ставлення до Революції гідності та її комеморації.

Також в межах кампанії музей оприлюднить низку нових роликів, присвячених героям Небесної Сотні, з циклу «Характери гідності». Відеопроєкт уперше був представлений у 2019 році й зараз налічує 38 відео. Це короткі історії про дитинство, вчинки, стосунки з близькими, мрії та прагнення героїв Небесної Сотні. Розповіді найближчих родичів покликані нагадати нам про ціну свободи та відповідальність за її збереження. Усі випуски доступні на ютуб-каналі музею.

Слава Україні! Героям Слава!
 
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.