КМДА Київська міська державна адміністрація


Сучасний світ постійно змінюється, винаходи, які зовсім нещодавно вважалися абсолютно недосяжними і фантастичними – сьогодні активно використовуються у повсякденному житті. Виклики, з якими ми – освітяни, стикнулися у 2020 році показали необхідність адаптуватися до швидких змін. Ми справилися, бо ми – одна команда! Пропонуємо не втрачати набраного темпу та продовжувати розвиватися разом.

Щороку, під час весняних та осінніх канікул, Департамент освіти і науки проводить освітній фестиваль управлінської майстерності "Kyiv EdFest", який вже став традиційним. Це фестиваль для вихователів, вчителів, керівників гуртків, майстрів, викладачів, психологів, управлінців… Освітян, які ловлять сучасний «вайб» безперервного розвитку. Під час Фестивалю учасники можуть підвищити власну кваліфікацію як у професійному, так і повсякденному житті.

Kyiv EdFest – це своєрідний «піт-стоп» для педагогів Києва, який заряджає їх на успішне продовження навчального року.

У 2021 році перший Фестиваль відбудеться з 22 по 27 березня в онлайн форматі. До команди Kyiv EdFest долучилось ще більше професіоналів у різних сферах суспільного життя!

З програмою фестивалю можна ознайомитися також  за посиланням.

Участь у фестивалі управлінської майстерності Kyiv EdFest передбачає попередню реєстрацію на заходи. 

Додати подію до свого календаря або до Google-календаря.

 В рамках освітнього фестивалю управлінської майстерності "Kyiv EdFest 2021" 23 березня об 11:00 відбудеться прямий ефір, де Олена Фіданян — директор Департаменту освіти і науки Києва, відповість на найактуальніші питання з життя освіти столиці!

Питання можна залишити у спеціальній формі за посиланням. 


Форма для отримання сертифікатів

Наказ виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації від 02.02.2021 №20 "Про проведення освітнього фестивалю управлінської майстерності "Kyiv EdFest"



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.