КМДА Київська міська державна адміністрація


5 листопада о 14:00 традиційно відбудеться VІ Київський дитячо-юнацький форум М18 «Менші 18 – Ми можемо більше!». Цьогоріч захід, як і минулого року, відбудеться в онлайн-форматі.

На дітей та молодь чекають зустрічі з депутатами Київради, представниками виконавчої гілки влади та лідерами думок!

Цьогорічні зіркові гості Форуму М18

Офіційний сайт форуму:https://kyivosvita.com/m18forum

Онлайн – трансляція форуму відбудеться на YouTube–каналі «Освіта Києва» за посиланням: https://bit.ly/3bpduRc 

Долучайтеся до майстер-класів, тренінгів та панельних дискусій із спікерами - професіоналами! Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3Cmy808.

 Програма форуму

Так як захід проходить в он-лайні, можливість приєднатися має молодь з різних куточків України. Щорічно – це понад 3000 учасників, які бажають творити майбутнє.

Довідково

Форум «Менше 18 – Ми можемо більше!» – це громадсько-освітній проєкт із метою залучення молоді до 18 років до справ громади, формування їхньої активної життєвої позиції та здійснення політичної просвіти дітей і молоді. А головна його мета – організувати діалог дітей із депутатами Київради, політиками і громадськими діячами та підтвердити статус Києва як міста, дружнього до дітей і молоді. Проєкт М18 є соціальною, політично незаангажованою ініціативою.

Прототипом формату заходу є німецький Берлінський молодіжний форум (Berliner JugendForum), який проходить щорічно з 2001 року в приміщенні парламенту в Берліні.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.