КМДА Київська міська державна адміністрація


Правила безпеки у зимовий час

Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №1260 від 09.12.2016 Про проведення новорічних та різдвяних заходів у місті Києві

Київський Палац дітей та юнацтва
 
Комунальний комплексний позашкільний навчальний заклад "Київський міський будинок учителя"
 
Комунальний позашкільний навчальний заклад "Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання"
 
 Райони міста Києва:

 Голосіївський  

Дарницький  

Деснянський  

 Днiпровський 

Оболонський


   Печерський
   


Подiльський

 Святошинський 

 Солом'янський  

 Шевченкiвський 

 

 

 

 

 

 

До уваги учнів, педагогів, батьків!!!
Триває виставка художника Івана Марчука «Де ж істина?»

Ретроспективна виставка визнаного генія сучасності, художника Івана Марчука «Де ж істина?» відкрилася у Києві 1 грудня. Виставка отримала свою назву від однієї з кращих робіт майстра,  що була створена в 1993 році. Експозиція об'єднала 47 картин художника з різних циклів – від найперших робіт до написаних відносно недавно. 

Виставка організована меценатами Сергієм Тарутою та Ігорем Дідковським за підтримки клубу «Коло» і музею «Родовід».

Відвідати виставку картин можна в центральному офісі «Укрпошти» у приміщенні, де раніше розташовувався переговорий пункт (вул. Хрещатик, 22) до 28 лютого 2017 року щодня з 12:00 до 21:00, окрім понеділків і 1 січня. 

Довідково: Іван Марчук – народний художник України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, член Золотої гільдії Римської академії сучасного мистецтва. За версією британської газети «Daily Telegraph» включений до списку «100 видатних геніїв сучасності». У його активі близько 5000 картин. За півстоліття творчої діяльності Марчук провів безліч монографічних і колективних виставок. Це єдиний з українських художників, що нині живуть, хто збережений на поштовій марці України. 

Окрім полотен Івана Марчука, на гостей виставки чекає ворона, відлита в бронзі скульптором Олексієм Степановим, що тримає у дзьобі пензель Івана Марчука.

Відвідати виставку картин можна в центральному офісі «Укрпошти» у приміщенні, де раніше розташовувався переговорний пункт (вул. Хрещатик, 22) до 28 лютого 2017 року щодня з 12:00 до 21:00, окрім понеділків і 1 січня. 

Вхід для дітей дошкільного та шкільного віку вільний.

Контактна особа: Інна Подгородецька, тел. 050-331-41-25

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.