КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2020

Віталій Кличко: «Телеканал «Київ» розпочав трансляцію відео-уроків для 11‑класників

Віталій Кличко: «Телеканал «Київ» розпочав трансляцію відео-уроків для 11‑класників

На телеканалі «Київ» розпочали трансляцію відео-уроків для 11-класників, аби ті успішно підготувалися до ЗНО. Про це мер Києва повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook та опублікував відео про те, як знімають навчальні програми.

«Друзі! Попри призупинення навчання в столичних школах у зв’язку із запровадженими обмежувальними заходами, цьогорічним випускникам не варто хвилюватися, чи встигнуть вони підготуватися через ЗНО. З понеділка, 16 березня, телеканал «Київ» розпочав трансляцію відео-уроків для 11-класників. Уроки ведуть найкращі вчителі столичних шкіл, ліцеїв, гімназій. Тому, хоч у школу ходити і не потрібно, але від неї не втечеш», – підкреслив Віталій Кличко в дописі до відео. 

Відео-уроки зі шкільної програми виходять в ефір щодня по буднях, по три-чотири на день. Тривалість одного уроку – 30 хвилин. Час трансляцій: 9:30, 11:30, 13:00, 13:30.

Серед предметів, що викладають: біологія, хімія, українська мова та література, історія України, світова історія, географія, фізика, алгебра, геометрія, німецька, англійська мови. 

Шкільні лекції транслюватимуть до кінця тимчасового призупинення освітнього процесу.

Відео-уроки також можна переглянути на  Youtube-каналі https://www.youtube.com/user/kievchannel.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.