КМДА Київська міська державна адміністрація


20 березня 2020

Понад 20 тисяч школярів дивляться телеуроки на ТРК «Київ»

Понад 20 тисяч школярів дивляться телеуроки на ТРК «Київ»

Триває четвертий день телеуроків для старшокласників Києва, які на період протиепідемічних заходів перебувають на дистанційному навчанні. Інформацією про запуск проекту зацікавилося майже 265 000 глядачів (75% – органічне охоплення).  Про це стало відомо з даних, які опублікував телеканал «Київ» на своїх офіційних ресурсах.

Найбільше переглядів набрала перша трансляція – урок історії України. Понад 20 тис. переглядів на Youtube-каналі після першого онлайн ефіру. Далі перегляди на сторінці у Facebook – 12000 глядачів.

«У зв’язку із вимушеними заходами, які ми запровадили у школах, дітки мають продовжувати навчатися, особливо це стосується школярів старших класів, які готуються до вступу до вищих навчальних закладів. Тому було прийнято рішення спільно з телеканалом «Київ», журналістами, ведучими та вчителями створити такий безпрецедентний онлайн-проект, який набирає популярність серед школярів та їхніх батьків. Уроки продовжуються. Слідкуйте за актуальним розкладом на офіційних сторінках каналу та в соціальних мережах. Попри будь-які обставини робимо комфортні умови для киян», – зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Розклад занять #ВідкритийУрок2020 для 11 класів на 19 березня:

  • 13:05 Англійська мова
  • 14:30 Математика

Також пряму трансляцію та запис відеоуроків можна подивитися Youtube каналі https://www.youtube.com/user/kievchannel.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.