КМДА Київська міська державна адміністрація


1 квітня 2020

Вебінар про здоровий спосіб життя для освітян Києва від Київської МАН

28 березня освітяни Києва стали учасниками семінару «Здоровий спосіб життя. Як підтримувати своє здоров’я та бути завжди у гарній формі» у рамках освітянського онлайн-конгресу «Час змін - час нових рішень», який організувала Київська Мала академія наук учнівської молоді. Тренером  стала Лора Філіппова, дієтологиня-консультантка, нутриціологиня, волонтерка національного проекту «Здорове харчування для дітей», експертка 1+1.

Під час вебінару освітяни дізналися про основи здорового способу життя для школярів та вчителів, які є запорукою підтримки фізичної активності та професійної продуктивності. У заході взяли участь 25 освітян Києва!

Одне з важливих завдань суспільства – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Адже стан здоров’я населення України свідчить про існування реальної загрози вимирання нації. 

Одне з важливих завдань суспільства – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Фізичне здоров’я дає гарне самопочуття, бадьорість, силу. Психічне здоров’я дарує спокій, чудовий настрій, доброту, веселість. Соціальне здоров’я забезпечує успішність у навчанні. Але ніщо з цього не дається задарма. Для того, щоб зберегти своє здоров’я, треба докладати неабияких зусиль.

Спосіб життя насуттєвіше впливає на здоров'я людини. Змінити його відповідно до принципів здорового способу життя складно, але можливо. Це залежить лише від людини. Як саме це зробити, розповіла педагогам Лора Філіппова, яка  переконана, що ЗСЖ - це, в першу чергу, здоровий мозок і задоволення від життя!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.