КМДА Київська міська державна адміністрація


2 квітня 2020

10 днів проєкту "Все буде добре!"

10 днів проєкту "Все буде добре!"
Від ідеї до дії!
Ми завжди знали, що наша молодь – найкраща, проте зараз ми без сумнівів ставимо освіті Києва найвищий бал у опануванні цифрових технологій.
10 днів тому у Києві стартував соціальний загальноміський проєкт "Все буде Добре!", ініціатором якого стала учнівська молодь столиці. До проєкту долучилися діти, їх батьки та освітяни з усіх районів Києва: від малечі до дорослих.
Неймовірно, проте за такий короткий час ми отримали понад 2000 постів, наповнених теплом, творчістю, ідеями, порадами, лайфхаками та гарним настроєм від 759 учасників спільноти. Їх кількість зростає щохвилини!
 
Учасники проєкту «Все буде добре!» створюють контент у різних форматах та рубриках. Наприклад:
  • #Мій_вчитель_мій_друг, де діти дякують своїм вчителям за цікаві дистанційні уроки та згадують щасливі моменти з «класних», шкільних буднів;
  • #НаукаВдома, яку започаткували вихованці Київська Мала академія наук учнівської молоді, де вони просто та зрозуміло доносять наукові цікавинки, відповідно до тем їх наукових робіт;
  • #Не_дай_собі_заржавіти, де учні та вчителі з різних шкіл проводять спортивні відео-тренування;
  • #ЗалишайсяВдома, у якій учасники розповідають, чим зайнятися на карантимні, аби провести його з користю;
  • #НовийВиклик, де батьки привідкривають завісу дистанційного навчання їх дітей та демонструють, що це сучасно, зручно та безпечно;
  • #Мій_домашній_улюбленець, у якій діти надсилають фото або відео своїх чотирилапих друзів, що не дають їм нудьгувати у чотирьох стінах.
Це лише частина тем, які щоденно наповнюють життям наш проєкт. «Все буде добре» - це оазис гарного настрою у пустелі перевантаженого інформаційного простору. Зайдіть та переконайтеся!
Учасники продовжують дивувати своїми неймовірними талантами, ідеями та їх креативним втіленням. Якщо ви ще не стали учасником нашого проєкту – долучайтеся!
Далі буде…



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.