Головна  →  Новини  →  7 квітня 2020

Підготовка кухарів, кондитерів у дистанційному форматі

Незважаючи на карантин, навчання у Вищому професійному училищі № 33 продовжується. Учні опановують професійні компетенції дистанційно.

Матеріали до уроків професійно-практичної підготовки з професії «Кухар, кондитер» розміщуються майстрами виробничого навчання за курсами груп на платформі Google Classroom. Напередодні кожен здобувач освіти може ознайомитися із темою уроку, технологічною карткою, покроковою інструкцією (презентацією) виконання прийомів та приготування страв і виробів.

А далі починається урок. У визначений час і день, відповідно до розкладу та планів виробничого навчання, ознайомившись із вступним інструктажем, учні починають опановувати прийоми і готувати кулінарні страви або кондитерські вироби вдома.

Тепер експертами та першими дегустаторами страв і виробів стають члени родини. Кожен може оцінити набуті компетентності майбутнього фахівця, оцінити смак і естетику оформлення та подачі, а майстри виробничого навчання за допомогою вайберу, скайпу, зуму здійснюють онлайн консультацію або спостерігають за роботою учнів дистанційно, отримуючи лише фото страви та усмішку учня. 

Навчання триває!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку