КМДА Київська міська державна адміністрація


25 травня 2020

Підготовка до церемонії нагородження у Київській МАН з Антоном Наумовцем

Чекаємо на онлайн зустріч із керівництвом НАНУ

Підготовка до онлайн церемонії нагородження київських МАНівців, які стали переможцями ІІ етапу Конкурсу-захисту та  переможців міжнародних конкурсів та національних відборів, триває! У рамках цієї підготовки керівництво Київської МАН зустрілось із першим віце-президентом НАН України, академіком Антоном Наумовцем. У ході зустрічі обговорювалися питання подальшого кураторства НАН України над академією майбутніх українських учених, Антон Григорович також розповів про нові напрями, які стануть актуальними у розвитку НАН України.

Під час цієї розмови віце-президент НАН України повідомив директорці КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», кандидату хімічних наук Ірині Поліщук про високу нагороду, якою вперше було відзначено українського вченого – академіка Бориса Патона, - 2020 IEEE Honorary Membership Award. Детальніше дізнатися про цю подію можна за посиланням.

Для Київської МАН це є своєрідним орієнтиром: українські вчені можуть досягати світових висот! Віримо, що у наших МАНівців це ще попереду!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.