КМДА Київська міська державна адміністрація


2 вересня 2020

Чергове міжнародне визнання вихованця Київської МАН

Чергове міжнародне визнання вихованця Київської МАН
Віват, юний київський винахідник!

Наші наукові зірки - учасники проєкту "Інтелект молоді - Києву!" - вкотре підтверджують високий рівень винахідницького таланту та теоретичної підготовки, здобуваючи нові й нові перемоги!
 
На цей раз ньюсмейкером сьогоднішнього дня став вихованець відділення технічних наук, випускник ліцею НТУУ №142 Гліб Карягін. Він продовжив славну традицію перемог київських МАНівців на одному з найпрестижніших конкурсів науково-технічної творчості молоді - фестивалі інженерних наук  і технологій I-FEST", який щорічно проводився у Тунісі, а, за зрозумілих обставин, цьогоріч відбувся онлайн.

Срібна медаль - чудовий подарунок собі, навчальному закладу та освітньому простору столиціі, який зробив Гліб до Дня знань!
Також ми з радістю вітаємо нашого керівника секції "Робототехніка"   координаторку Інжинірингової Школи Noosphere та викладачку НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського" Ганну Сарибогу, яка здійснювала наукове керівництво винахідницькими пошуками Гліба! Переконані, що її талант та завзятість подарують Україні ще не одного переможця світового рівня!
Пишаємось та зичимо нових звершень! 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.