КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2020

Рекордсмен Книги рекордів України – вихованець Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району

Чеславський Євген – дитина-мультиінструменталіст, вихованець зразкового художнього колективу інструментального ансамблю «Гармонія» Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва. Євген став рекордсменом Книги рекордів України у номінації «Найбільша кількість музичних інструментів, гру на яких засвоїла дитина» в категорії «Унікальні здібності, мистецтво».
 
У свої 12 років хлопчик володіє навичками гри на 10 музичних інструментах (фортепіано, електропіаніно, скрипка, акордеон, електрогітара, класична гітара, сопілка, окарина, цимбали, домра-контрабас). Рекорд Євгена, дитини з ментальними порушеннями, є великим досягненням в області інклюзивної освіти позашкільних закладів освіти столиці. 
 
Мама Євгенія Тетяна Чеславська подякувала вчителям сина та дала поради батькам: "Завдяки наполегливій праці вчителів Женя досяг таких результатів. Щиро вдячна кожному з них за мого сина. Також раджу батькам дітей з ментальними порушеннями більше приділяти уваги до їх навчання вдома, де такі діти проводять більшість часу. Використовуйте цей час з максимальною користю для закріплення знань, які дають вчителі, щоб їх робота не була даремною".
 
Бажаємо Євгену подальших перемог та визнання!
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.