КМДА Київська міська державна адміністрація


21 вересня 2020

Фахова підготовка слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів у Київському професійному будівельному ліцеї

Підготовку кваліфікованих робітників для автомобільної галузі з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» здійснюють заклади професійної (професійно-технічної) освіти, серед них - Київський професійний будівельний ліцей.

На сьогодні найбільш затребуваними та високооплачуваними є професії сфер будівництва та транспорту. Автомобіль - зручний і найпоширеніший засіб транспортування пасажирів і вантажів. Очевидно, що автомобілі потребують постійного професійного і своєчасного догляду. Ісь тут до роботи візьмуться слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів. Оволодівши даною професією, можна легко працевлаштуватися на різних автопідприємствах, автопарках, фірмах автосервісу, а за умови постійного самовдосконалення, підвищення фахового рівня - можливе відкриття власної справи. У Київському професійному будівельному ліцеї створені умови не тільки для навчання й розвитку, а й дозвілля здобувачів освіти. У цьому можна переконатися, переглянувши відео про професію «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» та про вибір професій.

Адреса закладу освіти: вул. Горлівська, 220, м. Київ, 02121
Контакти: (044) 563-99-05, 564-00-33
Електронна адреса: [email protected]

Вступна кампанія на 2020-2021 навчальний рік у заклади професійної (професійно-технічної) освіти продовжена до 01 листопада 2020 року. Ваш вибір – ваше майбутнє!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.