КМДА Київська міська державна адміністрація


21 вересня 2020

Найочікуваніші зустрічі відбулися!

Найочікуваніші зустрічі відбулися!

18 наших навчальних відділень та шкіл протягом двох тижнів презентували вам можливості, які відкриваються перед вами завдяки навчанню у Київській Малій академії, а також відповідали на ваші питання у прямому ефірі. З одного боку, прикро, що майбутні вихованці Київської МАН, їх батьки та вчителі не мали змоги з першої миті знайомства поринути в атмосферу, що панує у нашій академії, відчути емоційний ритм її життя і увійти з ним в резонанс.

З іншого боку, онлайн формат настановчих сесій дав можливість розказати значно більшій аудиторії про можливості КМАН, мету її діяльності, вихованців та наукових керівників. Це можливість показати всім, що яскравих, талановитих, наполегливих та цілеспрямованих юних дослідників значно більше, ніж ті 18, щовже знайомі столиці завдяки проєкту «Інтелект молоді – Києву».

Ми дуже чекали на спілкування із нашими вихованцями – і, нарешті, ми змогли поспілкуватися з вами! Карантинні обмеження не завадять нам –  це підтвердили 18 онлайн зустрічей керівників відділень, секцій, наукових консультантів, партнерів Київської МАН із нашими вихованцями, їх батьками, вчителями у прямому ефірі!

Прозвучали розповіді вихованців та випускників про те, як вони прийшли до КМАН, як вибрали напрям досліджень, а головне, як знайшли тут віру в свої можливості, підтримку й однодумців, як навчання допомогло відчути свої сили і подарувало наснагу йти шляхом досягнень. Сьогодення потребує  освічених людей, які здатні не лише покращувати існуючі здобутки наукової думки, а й знаходити принципово нові рішення. Тому ці розповіді надихають і дарують віру в майбутнє, успішне майбутнє обдарованої молоді і нашої країни, яке  знаходиться в їх руках. Розпочавши новий навчальний рік, Київська Мала академія наук проголошує «Нова генерація. Успіх – це ви!» і вірить, що девізом її вихованців будуть слова англійського поета Альфреда Теннісона  «To strive, to seek, to find, and not to yield» - «Прагнути, шукати, знаходити і не поступатися»!

Але завершальний акорд у нашому з вами цьогорічному знайомстві ще попереду: ми запрошуємо всіх на інтегровану настановчу сесію Київської МАН, яка відбудеться 25 вересня о 16.00 також у прямому ефірі. Трансляція буде проходити на ФБ сторінці нашого закладу. Запрошуємо всіх – на вас чекають сюрпризи та цікавезні зустрічі!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.