КМДА Київська міська державна адміністрація


22 жовтня 2020

IV Міжнародна виставка RailEXPО 2020 для майбутніх залізничників

IV Міжнародна виставка RailEXPО 2020  для майбутніх залізничників

Здобувачі освіти Київського вищого професійного училища залізничного транспорту імені В. С. Кудряшова, що опановують професію «Оператор поста централізації. Оператор при черговому по станції. Оператор станційного технологічного центру оброблення проїзної інформації та перевізних документів» відвідали IV Міжнародну виставку RailEXPО 2020 «Натурна експозиція рухомого складу». Все відбувалося у форматі В2В у Виставковому центрі WOW Ukraine.

Захід проходив одночасно у двох локаціях:

-         виставкова зала, яка представила рухомий склад (вагони, локомотиви, техніка на універсальному ходу – виробництво/ремонт/оновлення); інфраструктурні об’єкти та колійне господарство (спецтехніка, обладнання, інструмент, компоненти та системи для залізниць); інжиніринг та інформаційно-комунікаційні технології;

-         натурна експозиція на залізничній колії (локомотиви і вагони від українських та світових виробників).

Вихованці отримали цінні додаткові знання із профільних дисциплін та познайомилися з інноватикою сучасної залізничної галузі, зокрема щодо ринку залізничних перевезень, міжнародного співробітництва та реформування української залізниці, її адаптації до світових потреб.

Зацікавленість професією, прагнення до професійного зростання та самореалізації, отримання перспективного робочого місця  на залізниці – головні пріоритети сьогодення наших учнів. Це  позитивна можливість для майбутніх кваліфікованих робітників безпосередньо спостерігати комунікацію між представниками світової та української залізничної галузі, науково-дослідних та освітніх організацій.

Відвідування виставки відбулося із дотриманням усіх необхідних санітарних правил і норм під час карантинних обмежень.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.