КМДА Київська міська державна адміністрація


10 листопада 2020

Валентин Мондриївський: У Києві лише п’ять шкіл залишаються закритими на карантин

Валентин Мондриївський: У Києві лише п’ять шкіл залишаються закритими на карантин

За оперативними даними в Києві лише 5 шкіл залишились на дистанційному навчанні, а також 355 класів зі 135 шкіл все ще знаходяться на самоізоляції. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Через коронавірус, окрім п’яти шкіл, закрито й 12 закладів дошкільної освіти, а також 157 груп у 140 дитсадках. Це непогана тенденція у навчальних закладах, проте загальна ситуація в місті – невтішна», – зазначив Валентин Мондриївський.

За його словами, практика показала, що закриття шкіл не дає бажаного результату у боротьбі з коронавірусом. Місто робить усе можливе задля безпеки дітей у навчальних закладах.

«Зараз наше першочергове завдання – організувати безпечний навчальний процес та забезпечити дітей засобами для дезінфекції. Дуже прошу усіх, пам’ятайте, що наш найдієвіший захист – свідоме ставлення до небезпеки вірусу. Не нехтуйте протиепідемічними заходами та подавайте приклад дітям», – наголосив Мондриївський.

Він додав, що школи Києва готові працювати в нових реаліях, постійно створюються безпечні умови перебування в навчальних закладах і для дітей, і для викладачів, і для персоналу.


 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.