КМДА Київська міська державна адміністрація


16 листопада 2020

Київська МАН у всеукраїнському місячнику з кібербезпеки

Київська МАН у всеукраїнському місячнику з кібербезпеки

Кібербезпека – один із пріоритетних напрямів розвитку Київської МАН. З питань кібербезпеки заклад співпрацює із одними з провідних організацій  у цьому аспекті в Україні – Торгово-промисловою палатою України та Київською Торгово-промисловою палатою. Підтвердженням цієї тісної співпраці став той факт, що нещодавно у журналі « The Cyber Security Review» була  опублікована стаття директорки  КПНЗ «Київська  Мала академія наук учнівської молоді» Ірини Юріївни Поліщук «Майбутній форпост кіберзахисту». Цей журнал виданий Київською ТПП і присвячений Місяцю кібербезпеки, який втретє в Україні проходив з 1 по 31 жовтня 2020 року.  

В кіберпросторі, що формується, питання безпеки набувають нової значимості. Жовтень у світі визначено місяцем питань, пов’язаних з кібербезпекою, і  щороку США та провідні країни Європи проводять у цей час заходи, спрямовані на підвищення національної обізнаності в захисті від кіберзагроз та акцентування уваги на важливості цього питання. Особлива увага приділяється вихованню у молоді навичок безпечного користування інформаційними технологіями. Розуміючи це, Київська Мала академія наук активно залучає юних науковців  до вирішення актуальних питань кіберзахисту.
Зі статтею можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3f0Zjmg 

Керівниця онлайн-проєкту the Cyber Security Review, головна редакторка журналу BUSINESS PANORAMA  Київської ТПП Наталя Копецька-Деньга  подякувала за співпрацю і висловила надію на подальше плідне співробітництво.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.