КМДА Київська міська державна адміністрація


3 лютого 2021

З надією в серці

З початком лютого Управління освіти Деснянського району розпочинає в своїх закладах загальної середньої та дошкільної освіти  акцію «З надією в серці».

В зоні ООС та в «сірій» зоні є багато дітей, які потребують найнеобхіднішого: теплого одягу, взуття, іграшок, книжок та іншого. Це діти з  дитячих будинків, притулків, соціально незахищених сімей. Саме зараз їм необхідна наша увага, підтримка та допомога. Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації неодноразово через представників Національної гвардії України передавали на передову теплі речі, сувеніри, поробки, які власноруч виготовляли учні та вихованці закладів освіти району.

На світі так багато дитячих сердець, які позбавлені батьківської любові та родинного тепла. У кожного з нас є можливість взяти участь в акції, відкрити своє серце, наповнити його  любов’ю, адже немає нічого кращого, ніж усміхнені обличчя дітей.

Зібрані теплі речі, одяг, взуття, іграшки та інші необхідні речі для дітей будуть передані для дітей дитячих будинків в зоні ООС через представників Національної гвардії України.

Довідково

Управління освіти три роки поспіль тісно співпрацює з Управлінням цивільно-військового співробітництва Національної гвардії України –  органом  Збройних Сил України, що був створений у 2014 році для координації взаємодії силових структур з місцевою владою, бізнесом та міжнародними організаціями для вирішення проблем цивільного населення у зоні збройного конфлікту на сході України.

Серед спільних заходів Управління освіти та Управління цивільно-військового співробітництва Національної гвардії України –  патріотичні акції, проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), тренінги з тактичної медицини для вчителів предмету «Захист України» та участь юних джурів –  переможців гри «Сокіл» («Джура»)  у відзначенні Дня Державного Прапора України за участю Президента України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.