КМДА Київська міська державна адміністрація


2 березня 2021

У Контакт-центрі відбулася «пряма лінія» з питань освіти міста Києва

У Контакт-центрі відбулася «пряма лінія» з питань освіти міста Києва

2 березня у «прямій лінії» Контактного центру КМДА взяла участь директор Департаменту освіти і науки Олена Фіданян. Під час ефіру кияни мали можливість особисто поставити питання Олені Григорівні.

Від мешканців районів надходили запитання щодо заміни вікон та підлог,   температурного режиму і  безкоштовного харчування у закладах освіти. Директор департаменту надала вичерпні роз’яснення та коментарі щодо всіх порушених питань.

 «Шановні кияни та гості міста, дякую за дзвінки та запитання з якими ви звернулися під час прямої лінії! Всі звернення були зареєстровані та будуть взяті до виконання в найкоротший термін», - повідомила Олена Фіданян.

Вона нагадала, що на сайті Департаменту створено доступний?? ресурс «Освітня карта міста Києва» на якій розміщено інформацію щодо закладів освіти столиці. Тут ви зможете оперативно отримати статистичні дані, довідку стосовно фінансування освітніх закладів, проведення ремонтних робіт тощо.

Також, директор Департаменту  наголосила, що на сайтах районних державних адміністрацій та управлінь освіти вже розміщені розпорядження про ремонтні роботи, які передбачено цього літа при підготовці до нового навчального року.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.