КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2021

"Творимо майбутнє разом" у спеціалізована школа №264

Знайомимо вас зі спеціалізованою школою №264, її творчим колективом та щоденню роботою усіх працівників.

Презентовано  відеотур «Шкільна їдальня», який дає можливість ознайомитися з оновленою їдальнею, її сучасним обладнанням, і найголовніше – різноманітним асортиментом блюд, які щоденно готують наші кухарі. У школі впроваджено нову систему харчування «Дабл-меню», що дозволяє дітям на власний смак обрати одну з двох запропонованих страв. Такий формат не лише змінює сам принцип подачі страв, він насамперед урізноманітнює раціон дітей, задовольняючи їх потреби у смачній та водночас корисній їжі. Діти швидко призвичаїлись до «Дабл-меню», а пусті тарілки вже після трапези свідчать про успішну реалізацію проєкту.

Початкова школа  представила свої творчі здобутки  - створення лепбуку 3А класом , проєктів «Моя безпека в інтернеті»,  «Моя найкраща подруга», «Мій найкращий друг». Класовод 1А класу Сидоренко А.В. провела індивідуальні зустрічі з батьками  на тему «Адаптація молодшого школяра - запорука успішного навчання». Звернула увагу батьків , що створення сприятливого середовища вдома і в школі буде сприяти адаптації кожної дитини, забезпечуватиме її подальший розвиток,   успішне навчання та виховання.

Завершився  Шевченківський тиждень в ході якого пройшов поетичний марафон творів Великого Кобзаря. У заході взяли участь учні 2-х -11-х класів. Були проведені тематичні уроки як в онлайн, так і в офлайн форматі.

Також пройшла тематична виставка  дитячих малюнків  до творів Тараса Григоровича, участь в якій взяли юні художники всіх паралелей.

Класний керівник Приз Н.М.  8В класу разом зі своїми вихованцями підготувала свято до Масниці.  В ході якого учні представили свої таланти у пісенному, танцювальному, словесному жанрах. Учні  пригадали національні традиції, зокрема, що називається «колодієм», «запусти», «сирний тиждень» тощо.

Під керівництвом вчителів трудового навчання Краснопір Н.І., Якименко С.В., Демченко Н.В. були проведені майстер-класи та  підготовлена виставка творчих робіт учнів середньої школи до Масляної «Українська мотанка".

Керівники шкільних гуртків презентували свої заняття: виготовлення виробів з паперу; комплекс спортивних вправ для збереження здоров’я; комбіновані естафети з елементами спортивного орієнтування.

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.