КМДА Київська міська державна адміністрація


9 квітня 2021

Підготовка до проведення завершального етапу атестації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Департаментом освіти і науки за участі Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві було проведено в онлайн-режимі міський семінар для секретарів атестаційних комісій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: «Організаційно-методичні засади щодо підготовки атестаційних матеріалів для проведення атестації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти відповідно до вимог нормативних документів».

Метою даного семінару був огляд головних засад щодо підготовки атестаційних матеріалів для проведення атестації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Обговорено наступні питання:

  • Про дотримання єдиних вимог щодо надання атестаційних матеріалів для проведення атестації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти відповідно до нормативних документів.
  • Про порядок заповнення атестаційних листів керівних кадрів та педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти за вимогами чинного законодавства.

Учасникам семінарського заняття акцентовано увагу, що атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності кожного закладу освіти. Це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.