Головна  →  Новини  →  18 травня 2021

Київський молодіжний центр презентував власними силами відремонтований Відкритий простір для ініціативної молоді

Київський молодіжний центр відкрив #YouthFullSpace. Це невеликий відкритий простір для ініціативної молоді, громадських організацій та активістів столиці. Саме тут працівники Центру працюватимуть із малими групами киян за основними напрямами діяльності. Мова йде про підтримку ідей молоді, зустрічі з волонтерами, трансформаційні ігри, тренінги, speaking club, майстер-класи. А у вільний від цієї роботи час молодіжний центр пропонуватиме коворкінг для однодумців. Про це повідомляє Київський молодіжний центр.

Першими #YouthFullSpace використали представники Національної Організації Скаутів України. Вони провели курс підготовки дорослих у Скаутингу – Wood Badge! А 19 травня планується гра-тест для підлітків «Як ти думаєш?».

«Приміщення привели до ладу самотужки, у вільний від роботи час та за власні кошти, чим заощадили місту чималу суму вже виділених на ремонт грошей. Саме власним прикладом безкорисного волонтерства, а також новими проектами із роботи з молоддю ми демонструємо абсолютно нові підходи у роботі Київського молодіжного центру», – заявив директор Київського молодіжного центру Андрій Омельченко.

Нова команда Центру вже активно та результативно працює зі столичною молоддю онлайн. А відкриття власного простору дасть змогу ставати кращими оффлайн.

Андрій Омельченко додав, що працівники Київського молодіжного центру уже запаслися фарбою, інструментом та позитивним настроєм, щоб привести до ладу ще частину власних приміщень. Планується відкрити також #YouthFullClinic для індивідуальної роботи із молодими киянами.

Детальна інформація щодо #YouthFullSpace за телефоном: (044)221-92-11, email:[email protected]


 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку