КМДА Київська міська державна адміністрація


26 травня 2021

Учні гімназії "Троєщина" отримали Сертифікати iEARN

Учні 6 класів гімназії "Троєщина" нагороджені Сертифікатами iEARN з відзнакою за значний вклад у міжнародне співробітництво з однолітками з Єгипту, Пакистану, Білорусі, Молдови, Словенії, Індонезії у навчальному колі "Місця і перспективи" у січні - травні 2021.

Протягом 6 місяців учні провели 4 міжнародні Зум конференції, підготували проєкт про тварин в художній літературі різних країн, надіслали інформацію кожній країні навчального кола згідно запитів та дедлайну, підвели підсумки роботи.

Серед відгуків учнів про участь в iEARN ось лише декілька:

"Hi! It’s Yan(as usual). And I like to work with “Iearn”. Iearn is a cool place where you can give and get answers to questions. I want to work in Iearn in 7th grade! Iearn is cool!" (Я. Балтманіс, 6-Є)

"Привіт! Це Ян (як зазвичай). І я люблю працювати з "Iearn". Iearn - це круте місце, де ти можеш дати і отримати відповіді на запитання. Я хочу працювати в Iearn в 7 класі! Iearn - це круто!"(Я. Балтманіс, 6-Є)

"I really enjoyed working with students from other countries. Each has own accent. Sometimes I didn't understand a little. But presentations from other countries were great! They tried over them, as we did over ours. I think it was a great time to learn more about others. I also enjoyed working on projects. Most with a project for Egypt. When we did it at the conference. In the future, I would like more conferences and projects together with other guys."(Е. Плаксюк, 6-Д)

"Мені дуже сподобалось працювати з учнями з інших країн. Кожен має свій акцент. Іноді я трохи не розумів. Презентації з інших країн були чудовими! Вони старалися над ними, як і ми над своїми. Я думаю, що це була чудова можливість дізнатись більше про учнів з інших країн. Мені сподобалось працювати над проєктами, найбільше з роботою для Єгипту. У майбутньому я хотів би більше конференцій та проектів разом з іншими учнями ".(Е. Плаксюк, 6-Д)

"This school year was realy cool because we had new friends and we improved our English. And in general it’s interesting to talk with people with another accent. For next year I want more meetings with children from other countries." (А. Клименко, 6-А)

"Цей навчальний рік був по-справжньому крутим, бо у нас з’явилися нові друзі і ми вдосконалили свою англійську. Взагалі цікаво поговорити з людьми з іншим акцентом. На наступний рік я хочу більше зустрічей з дітьми з інших країн."(А. Клименко, 6-А)

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.