КМДА Київська міська державна адміністрація


8 червня 2021

Вихованці Київського Палацу дітей та юнацтва на Відкритому Чемпіонаті Києва з судномодельного спорту

05 – 06 червня 2021 року на відкритій акваторії озера парку «Орлятко» Святошинського району відбувся Відкритий Чемпіонат м. Києва з судномодельного спорту, моделі секції «NS» (радіокеровані моделі-копії). В змаганнях взяли участь досвідчені спортсмени і юніори.
 
Серед шести команд юніорів Києва, команда Київського Палацу дітей та юнацтва ивиборола почесне III місце.
Вагомий внесок в командий результат вихованців лабораторії судномоделювання відділу STEM-освіти Київського Палацу дітей та юнацтва:
  • Шапошник Ярослав, який виступаючи в класі моделей F-4-B серед дорослих отримав - III місце та одночасно серед юніорів виборов золоту медаль. Змагаючись із другою моделлю зайняв - 6 місце в класі моделей F-2-A серед 14 учасників.
  • Кулішенко Кирил, виступаючи в класі моделей F-2-A виборов ІІ місце.
  • Ашихміна Марія, яка вперше взяла участь у змаганнях, зайняла ІІ місце в класі моделей в класі F-4-C.
  • Ваврисюк Іван, в класі моделей F-4-А посів четверте місце із дев'яти учасників та отримав диплом учасника Чемпіонату м. Києва з судномодельного спорту.
  • Чернов Платон, в класі моделей F-2-A мав великі шанси вибороти медаль, але, у зв’язку з поломкою моделі, отримав диплом учасника посівши 8 місце серед чотирнадцяти учасників.
Наймолодші представники команди «Судномоделювання» КПДЮ Удовенко Стефан та Шумков Тимофій отримали дипломи учасників Чемпіонату.
 
Вперше після тривалої перерви виступала команда дорослих спортсменів КПДЮ, яка зайняла ІІ місце. Також учансики вибороли окремі нагороди:
  • Ашихмін Павло, золота медаль в класі моделей F-2-A та срібна медаль в класі моделей F-2-B.
  • Пархоменко Ігор, золота медаль в класі моделей F-2-S.
  • Вилко Олег, срібна медаль в класі моделей F-2-S.

Вітаємо з завершенням Чемпіонату та бажаємо успіхіів у майбутніх змаганнях!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.