КМДА Київська міська державна адміністрація


29 липня 2021

100 обдарованих дітей столиці отримають стипендію Київської міської ради

У Києві визначили список претендентів на отримання персональної стипендії Київської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей. Відповідний проєкт рішення підтримали під час засідання Постійної комісії з питань освіти й науки, сім’ї, молоді та спорту.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації, депутата Київської міської ради Валентина Мондриївського, персональні стипендії призначаються для заохочення обдарованих та талановитих школярів столиці.

«Серед стипендіатів — діти, які мають високі досягнення в навчанні, є переможцями та призерами міжнародних, всеукраїнських та міських предметних олімпіад, конкурсів, інтелектуальних турнірів. Наші діти — наше майбутнє, тому ми й далі сприятимемо розвитку освітньої галузі та всіляко підтримуватимемо талановиту молодь», — розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, проєктом рішення передбачено призначення персональних стипендій Київської міської ради в галузі освіти обдарованим дітям міста Києва у розмірі однієї тисячі гривень щомісячно.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.