КМДА Київська міська державна адміністрація


26 серпня 2021

Фінансова самостійність у співпраці з батьками дала змогу нашим закладам освіти повністю змінитися – Тамара Постолюк

Про це начальник управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації зазначила під час Серпневої педагогічної конференції.   

«30 років Незалежності нашої держави, яке ми святкуємо цьогоріч – це і 30 років оновлення і прогресивних змін, що відбувалися в освіті Деснянського району. Фінансова самостійність у співпраці з батьками дала змогу нашим закладам освіти повністю змінитися» - розповіла Тамара Постоллюк.

Вона додала, що сучасний освітній простір, креативність педагогів та повага до індивідуальності кожної дитини – це ті надбання, якими можуть пишатися освітяни Деснянського району.

«Ми радіємо перемогам наших учнів та вихованців, ми пізнаємо світ разом з ними, ми розділяємо емоції їх невдач та успіхів. Вчителі - важливі! Вихователі - цінні!      Саме вони щоденною кропіткою працею втілюють в життя всі креативні ідеї, новації та кардинальні зміни в освітньому процесі» - наголосила.

Вона повідомила, що у короткий термін освітяни Деснянки опанували цифрові технології та методику дистанційного навчання. Третина закладів освіти району сьогодні здійснюють інноваційну діяльність. Серед них і пілотування Державного стандарту, білінгвальна освіта, STEM- освіта.

«Також приємно усвідомлювати, що майже 30 вчителів Деснянського району в ефірах Всеукраїнської школи онлайн допомагали учням всієї України опановувати навчання з різних предметів.        Ми щоденно змінюємось! Ми – щасливі, креативні, творчі!       Ми усвідомлюємо свої бажання, маємо мету та мрії, ставимо нові цілі! Все заради майбутнього, заради наших дітей, заради розвитку освіти  району, заради України!» - зазначила Тамара Постолюк.

Нагадаємо, що Деснянський район – один з найбільших та найчисельніших районів столиці. 15% населення району складають діти дошкільного та  шкільного віку, для яких створено всі умови у 143 закладах освіти. 8 тисяч працівників освіти сьогодні забезпечують їх повноцінне навчання та виховання.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.