КМДА Київська міська державна адміністрація


25 березня 2014

Чисте місто починається з мене!

Чисте місто починається з мене!

21 березня 2014 року учні і викладачі навчально-виховного комплексу „Домінантаˮ долучилися до загальноміського суботника „Чисте місто починається з мене!ˮ

Активна шкільна громада НВК Домінанта провела екологічний рейд з і впорядкування подвір’ї гімназії, пришкільної території та долучилась до загальноміського місячника довкілля та благоустрою, який триває у столиці.

Учні 5-11 класів спочатку упорядкували клумби, потім прибирали опале листя, суху траву та сміття, а на останок висадили на прилеглій території багаторічні рослини. Робота справно ладилась, адже пліч-о-пліч з дітьми були й наставники – наочний приклад шанобливого ставлення до праці та активної життєвої позиції.

Благоустрій для юних волонтерів з НВК Домінанта ніколи не обмежується лише периметром шкільного подвір’я, тому учнів з гімназійною нашивкою на формі часто зустрінеш і в районному парку Перемога, і під час упорядкування зеленої зони відпочинку Гідропарку. Охоче до освітян школи долучаються і працівники дошкільної ланки: вихователі спільно з помічниками також упорядкували дитячі майданчики та прилеглу до садка територію.

Дирекція навчального закладу, жителі Дніпровського району виносить велику подяку усім, хто долучився до участі у заходах, які сприятимуть поверненню нашому місту статусу Європейська столиця і роблять життя жителів кращим.

Загальноміський суботник «Чисте місто починається з мене!», що буде проведений у місті Києві 22 березня, для учнів і вчителів НВК «Домінанта» розпочався в п’ятницю, 21 березня. Вже проведена робота по благоустрою території закладу: учні обкопували дерева, висаджували квіти, прибирали на шкільному подвір’ї.

Колектив дошкільного навчального закладу НВК «Домінанта» хвилює проблема довкілля, краси і чистоти рідного міста, району  та закладу, в якому працюють. Працівники навчального закладу  долучилися до загальноміського суботнику «Чисте місто починається з мене».

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.