КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2021

Захисниками України присвячується: у школі №306 вшанували пам'ять всіх загиблих героїв

13 жовтня 2021 року напередодні свята «Дня захисників і захисниць України» біля меморіальної дошки в честь випускника школи Денисюка Дениса, який геройськи загинув на передовій українсько-російської війни та посмертно був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня, відбувалися зустрічі на тему «Він-Герой! Він - Безсмертний! За нас він віддав життя!».

Низько схилили голови у скорботі в пам'ять про Дениса Сергійовича та хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих героїв  учні 8-Г та  8-Д класів, вчитель історії Шевчук Н.В., класні керівники Дацюк Н.М., Бориско Л.О., представник Київської міської Спілки ветеранів АТО Деснянського району Капацин Леонтій Іванович, який поділився спогадами про перебування в зоні АТО.

Також біля меморіальної дошки висловили слова вдячності тим, хто мужньо захищав та боронить  незалежність і територіальну цілісність України сьогодні, дівчатка та хлопчики 4-В класу разом із класним керівником Пшінкою Н.В., а потім відвідали клас, в якому знаходяться іменні речі героя. Вчитель історії Дудяк Б.А. детальніше розповів про самого Дениса та його шлях від шкільної лави до останнього подиху.

Незабутньою була й зустріч учнів 5-Г класу та членів гуртка «Джура» (молодша вікова категорія) з побратимами Дениса Сергійовича, які завітали на урочисту церемонію покладання квітів до меморіальної дошки, а потім разом із дітьми, їхнім класним керівником Бєрєснєвим О.А., батьківською громадськістю направилися до пам’ятного місця, що знаходиться за адресою: вулиця Радунська, 9, де зростає іменний дуб, висаджений матір’ю Дениса Денисюка– Хомчук Л.Я., та низько вклонили голови в пам`ять про захисника.

Учасники освітнього процесу через воїнів передали на передову фронту подарунки до свята та листи зі словами вдячності за мужність і добре серце, за сміливість і безмежну любов до рідної землі!

 Фото заходу

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.