КМДА Київська міська державна адміністрація


25 жовтня 2021

Зустріч з відомим українським юристому гімназії "Домінанта"

У гімназистів «Домінанти» вже давно існує усталена практика проведення тематичних зустрічей із відомими вітчизняними і зарубіжними  науковцями, практиками, експертами у різних сферах суспільного життя.
 
Проведення таких зустрічей дає можливість юним ерудитам правознавства, майбутнім бізнес-аналітикам ознайомитись і обговорити проблеми захисту прав людини, дотримання міжнародних стандартів, отримати знання з інтелектуальних методів аналізу бізнес-процесів, технологій прийняття ефективних рішень в різних ситуаціях та вчить мотивації творчого підходу до будь-якої діяльності.
 
Марина Іванівна акцентувала увагу старшокласників «Домінанти» на актуальних темах: досягнення миру в країні, надання міжнародної правової оцінки ситуації на Сході країни, розв’язання проблеми інтеграції української освіти у європейський простір.
 
Як експерт Венеційської комісії «За демократію через право» Марина Ставнійчук говорила про необхідність дотримання міжнародних правових стандартів, надання експертних висновків міжнародної спільноти щодо порушення прав людини та інтелектуальний розвиток і конкурентоздатність гімназійної молоді.
Марина Іванівна звернулась до учнів як представників освітнього закладу нового типу з побажаннями гідно нести звання «гімназист», бути патріотами своєї країни, громадянами і гуманістами, творчими, ініціативними, активними, з виплеканим почуттям національної гідності, застосовувати отриманні знання на розвиток і зміцнення своєї країни.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.