КМДА Київська міська державна адміністрація


25 жовтня 2021

Заклади професійної (професійно-технічної) освіти на ХІІІ міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» та виставці освіти за кордоном «WorldEdu»

20-22 жовтня 2021 році в Київському Палаці Спорту відбулась ХІІІ міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu».

Заклади професійної (професійно-технічної) освіти взяли активну участь у заходах за програмами.

Представлено експозицію про Всеукраїнський експеримент «Вдосконалення професійної підготовки кухарів на основі компетентнісного підходу» за участі Вищого професійного училища № 33 м. Києва та Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва. Реалізується даний проєкт за підтримки ТОВ “Клопотенко” та Департаменту освіти і науки, науковий супровід здійснює - Інститут професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України.

На виставці проєкт у номінації «Експериментальна діяльність закладів освіти як чинник професійного зростання педагогів» відзначено золотою медаллю. Тут висвітлено технології навчання та розвитку творчого ставлення до професії майбутніх кухарів зі скарбниці педагогічних ідей закладу освіти та партнерів-роботодавців

На Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції, модератором якої була Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», керівниця Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва Наталія Горбатюк поділилась досвідом про освітнє середовище як чинник компетентнісного зростання учасників освітнього процесу.

Вітаємо переможців!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.