КМДА Київська міська державна адміністрація


2 листопада 2021

Вітаємо вихованців Київської МАН з перемогою на Міжнародному науково-технологічному ярмарку Mostratec!

Вихованці відділення математики Київської Малої академії наук стали переможцями на Міжнародному науково-технологічному ярмарку MOSTRATEC (International Science and Technological Fair MOSTRATEC), який щорічно проводить Fundação Liberato в місті Ново-Гамбург, штат Ріу-Гранді-ду-Сул, Бразилія. Юлія Степаненко, випускниця ліцею № 100 «Поділ» міста Києва, посіла перше місце, та Михайло Деркач,  учень гімназії № 283 міста Києва (обидва вихованці секції «Математичне моделювання»), виборов друге місце.

Найщиріші вітання переможцям та їх науковій керівниці – Тетяні Леонідівні Єфімовій, керівниці секції «Математичне моделювання» КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», вчительці математики гімназії № 283!

MOSTRATEC — один із найбільших світових конкурсів наукових проєктів, організований фондом Escola коледжу Liberato Salzano в співпраці з державними і приватними установами в 1978 році. З 1995 року конкурс став міжнародним. Він має вимогливу систему відбору учасників та спрямований на презентацію дослідницьких проєктів у різних галузях людських знань, які виконують талановиті учні середніх шкіл і установ професійно-технічної та середньої спеціальної освіти. Ярмарок сприяє інтеграції навчальних закладів, науково-дослідної та промислової діяльності, що дає змогу розвивати, застосовувати та розкривати нові технології. 

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.