КМДА Київська міська державна адміністрація


10 січня 2022

Відновлення освітнього процесу після зимових канікул у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти Києва відновлено освітній процес після зимових канікул.

За робочими навчальними  планами та освітніми програмами, вимогами  стандартів професійної (професійно-технічної) освіти з робітничих професій,  державних стандартів повної загальної середньої освіти для здобувачів освіти розпочато освітній процес із дотриманням карантинних обмежень.

Учасники освітнього процесу, що опановують освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника та фахового молодшого спеціаліста, приступили до проведення професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок, лабораторних робіт у навчальних кабінетах, майстернях та лабораторіях.

У навчальних приміщеннях забезпечено повітряно-тепловий режим.

Незважаючи на погіршення погодних умов за останні святкові дні, керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, оперативно організували санітарне очищення території від снігу із застосуванням піщано-сольової суміші на підходах до закладів освіти, тротуарах, пішохідних доріжках територій тощо.

Аби попередити зсув снігу або падіння бурульок, небезпечні місця огороджено та вжито заходів щодо недопущення до них учнів з дотриманням правил охорони праці та безпеки життєдіяльності.

 

Більше фото



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.