КМДА Київська міська державна адміністрація


15 лютого 2022

Долучайтеся до тренінгу «Лежить. Не дихає. Перша домедична допомога» від Київської МАН

Вчасно зупинити кровотечу, розпізнати перші ознаки інсульту чи інфаркту, запобігти діабетичній комі – означає врятувати людину.  Практичні навички поведінки в таких ситуаціях – це саме те, чим повинна володіти кожна людина. Вони можуть стати у нагоді у будь-які часи, а особливо в часи надзвичайних ситуацій та епідемій.

18 лютого о 15:00 годині,  в прямому ефірі на сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/kyiv.man , ви зможете дізнатися про такі практичні навички у наданні домедичної допомоги людині у критичному стані. Тренінг проводитиме членкиня журі ІІ (міського) етапу Конкурсу наукових робіт у секції «Біологія людини» відділення хімії та біології Київської МАН,  лікарка   за спеціальністю "Медицина невідкладних станів" Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф м. Києва  Анастасія ПОНОМАРЬОВА

Ви можете зробити головне: використати шанс врятувати людині життя, якого у "Швидкої" вже може не бути! Бригада ЕМД доїжджає на виклик за 10 хвилин в ідеальних умовах, а цінною є кожна секунда ДО. Тому наш обов’язок - вміти надавати першу допомогу!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.