КМДА Київська міська державна адміністрація


30 травня 2022

Київський фаховий коледж прикладних наук вітає зі святом останнього дзвоника й запрошує учнівську спільноту Києва здобути професію!

Навчальний рік 2021-2022 був нелегким, але кожен учасник освітнього процесу мужньо й старанно виконував свої обов’язки: освітяни допомагали опановувати знання й забезпечували безперервність навчання, учні сумлінно вчилися й розвивалися, батьки оберігали й підтримували своїх дітей.

Зі святом останнього дзвоника в життя молодших учнів приходить довгоочікуваний відпочинок, а от для дев’ятикласників і учнів старшої школи настає час визначення з майбутньою професією, старту в доросле життя. На цьому етапі важливо одне – не помилитися!

Київський фаховий коледж прикладних наук з вірою дивиться в майбутнє і продовжує виконувати свою основну місію – готувати перспективних фахівців за сучасними й затребуваними на ринку праці професіями.

На сьогодні Коледж пропонує:

  • 5 топових спеціальностей, які входять у рейтинги найбільш популярних й затребуваних у столиці, в Україні та за кордоном;
  • ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку в освітньо-науково-виробничому центріКоледжу та на галузевих підприємствах;
  • денну та заочну форми навчання, можливість здобути вищу освіту за ступенем бакалавра;
  • участь у грантовій і міжнародній діяльності Коледжу.

Ознайомитися з освітніми програмами та умовами вступу до Коледжу можна під час ТРАДИЦІЙНИХ ДНІВ ГОСТИННОСТІ, які проходять щосуботи  об 11.00 на платформі ZOOM.

Більше про Коледж можна дізнатися тут:
http://www.kklp.kiev.ua
https://instagram.com/kfkpn_official
https://www.facebook.com/kklp.kiev.ua
https://t.me/KCASculture

Чекаємо на вас, шановні абітурієнти! Пам’ятаймо, що перемагає тільки сильна нація, а сильна нація – це розумна й освічена нація!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.