КМДА Київська міська державна адміністрація


13 червня 2022

Державна кваліфікаційна атестація у Київському вищому професійному училищі залізничного транспорту імені В.С. Кудряшова

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти столиці розпочато проведення засідань державної кваліфікаційної атестації.

У Київському вищому професійному училищі залізничного транспорту імені В.С. Кудряшова здобувачі освіти навчальної групи № Т-4 з професії «Провідник пасажирського вагона» завершили навчання та успішно склади державну кваліфікаційну атестацію (ДКА) з використанням технологій дистанційного навчання.

За допомогою платформи сайту училища, соціальних месенджерів, електронної пошти, відбулась перевірка знань, умінь та навичок з професійно-теоретичної підготовки за тестовими завданнями, а з професійно-практичної підготовки - у вигляді вирішення ситуативних завдань.

ДКА проводилася державною кваліфікаційною комісією, у складі якої представники філії «Пасажирська компанія» Акціонерного товариства «Українська залізниця» та співробітники закладу освіти .

Випускники, а завтра вже кваліфіковані робітники, показали свої знання і вміння, здобуті під час навчання у закладі освіти , при проходженні виробничої практики на підприємствах та будуть працевлаштовані у нелегкий для України час.

Нехай знання та практичні навички неодмінно стануть запорукою у досягненні омріяних вершин у подальшій професійній діяльності!

Довідково

Державна кваліфікаційна атестація – це завершальний етап навчально-виробничого процесу, що здійснюється відповідно до Закону України «Про професійну (професійно-технічну) освіту», Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту, інших законодавчих актів України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.