КМДА Київська міська державна адміністрація


20 червня 2022

Пробні кваліфікаційні роботи у рамках проведення Державної кваліфікаційноїатестації у Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва

Наразі, в умовах воєнного стану, здобувачі освіти продовжують опановувати професійні знання і навички та готуються до завершення нелегкого 2021/2022 навчального року.

У Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва тривають пробні  кваліфікаційні роботи серед здобувачів освіти випускних навчальних груп з професій «Кухар. Кондитер», «Перукар (перукар-модельєр), «Кравець. Закрійник» із присвоєння відповідного рівня кваліфікації.

Здобувачі освіти виконали всі вимоги для отримання відповідних професійних кваліфікацій, підготували презентації пробних кваліфікаційних робіт, які були виконанні на робочих місцях на виробництві та виробничих майстернях у закладі освіти.

Підтримують майбутніх фахівців роботодавці, які були присутні на засіданнях поетапної атестації. Наприклад, з професії «Кухар. Кондитер» долучились до оцінювання навчальних досягнень керівники підприємств харчової промисловості ТОВ «ЇЖАК РЕСТОРАЦІЯ»,  Pancake Cafe. Соціальні партнери обговорили перспективи подальшої співпраці із закладом освіти та поділилися професійним досвідом.  

Віримо, що в майбутньому кваліфіковані робітники працюватимуть на відновлення та розвиток економіки України.

Все є і буде Україна!

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.