КМДА Київська міська державна адміністрація


5 липня 2022

Розпочато реєстрацію особистих електронних кабінетів для вступу до закладів фахової передвищої та вищої освіти у 2022-2023 навчальному році

В Україні розпочато реєстрацію особистих електронних кабінетів для вступу  до закладів фахової передвищої та вищої освіти у 2022-2023 навчальному році.

Прийом заяв для здобуття фахової передвищої освіти на основі свідоцтва про базову середню освіту (9 класів) на бюджет здійснюється із 30 червня до 13 липня, на контракт – із 30 червня та не пізніше 31 жовтня. Проведення індивідуальної усної співбесіди, творчих конкурсів припадає на період 14 – 21 липня.

Прийом заяв із сертифікатом НМТ для здобуття фахової передвищої освіти на основі свідоцтва про повну загальну середню освіту (11 класів) здійснюється із 14 липня до 31 серпня. Прийом заяв для вступу за індивідуальною усною співбесідою, творчим конкурсом здійснюється протягом 14 липня – 5 серпня. Проведення індивідуальної усної співбесіди, творчих конкурсів припадає 8 – 16 серпня.

Прийом заяв для здобуття вищої освіти на основі свідоцтва про повну загальну середню освіту (11 класів) здійснюється протягом 29 липня – 23 серпня. Проведення творчих конкурсів на бюджет відбудеться 1 – 18 липня, на контракт – 9 – 16 серпня. Прийом заяв для вступу за індивідуальною усною співбесідою, творчим конкурсом здійснюється протягом 29 липня – 8 серпня. Проведення індивідуальної усної співбесіди припадає 9 – 16 серпня.

Прийом заяв для здобуття вищої освіти на основі диплома фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра здійснюється протягом 29 липня – 23 серпня. Списки рекомендованих для зарахування на бюджет вступників оприлюднюється не пізніше 2 вересня.

Прийом заяв для вступу за індивідуальною усною співбесідою для здобуття ступеня магістра на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра відбудеться 16 – 23 серпня. Прийом заяв для вступу з МТНК/МКТ або за фаховим іспитом у закладі освіти здійснюється з 16 серпня до 15 вересня. Проведення індивідуальної усної співбесіди припадає 25 – 31 серпня.

Інформація щодо вступної кампанії відображається та зберігається в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО).

Докладні інструкції щодо вступної кампанії 2022, реєстрації та використання електронного кабінету вступника розміщено на сайті https://vstup.edbo.gov.ua, де також можна ознайомитися з основними термінами вступної кампанії, нормативними документами, відеоматеріалами та інформаційними матеріалами щодо подання заяв в електронній формі та категорії вступників, які мають право на пільгу.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.