КМДА Київська міська державна адміністрація


22 вересня 2022

Перший професійний іспит під час виробничої практики у Київському вищому професійному училищі водного транспорту

Удосконалення знань та умінь кваліфікованих кухарів та отримання професійних навичок забезпечує виробнича практика, яка дає змогу оптимального поєднання теоретичних знань з фаху та уміння застосувати їх у практичній роботі.

Вирішувати поставлені задачі допомагають підприємства ресторанного сервісу Києва, з якими співпрацює Київське вище професійне училище водного транспорту, аби забезпечити здобувачів освіти виробничою практикою з професій Кухар, Пекар, Офіціант.

Підсумком наполегливої роботи учнів став перший професійно-практичний іспит, яким є кваліфікаційна пробна робота за професією «Кухар», кваліфікація 3 розряд. Учасники іспиту отримали індивідуальні завдання за переліком кваліфікаційних пробних робіт, який включав страви української кухні.

Під час роботи здобувачі освіти склали технологічні картки на кожну страву, продемонстрували свої вміння правильно користуватись кухонними гаджетами та девайсами, знання та навички, які отримали при здобутті професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок.

Кухар повинен мати сучасний погляд на кулінарну моду, мати свій смак та стиль. Тому вміло підібраний посуд, дає змогу майбутнім кулінарам підкреслити смакову та зовнішню елегантність страви, створити справжні шедеври. Всю творчість, креативність, фантазію та художній смак кожен здобувач освіти вклав у презентацію готових страв.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.