КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2022

Різдвяні віночки та смаколики для захисників Збройних Сил України від Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва

Здобувачі освіти Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва з професії «Кравець. Закрійник» взяли участь у навчальному інтерактиваному майстер-класі зі створення різдвяного віночка. Строката мішура, різнобарвні кульки, іграшки, дзвіночки, натуральні природні матеріали – незмінні атрибути новорічних свят, які додають особливої казкової атмосфери. Такі віночки є креативною і оригінальною прикрасою будинку і святкового столу.

А які ж свята без солодощів та смаколиків? Майбутні фахівці кулінарної справи з професії «Кухар. Кондитер» на уроках виробничого навчання випікали ароматні смачні пряники, неповторні своїми персонажами й візернуками з креативними прикрасами.

Частину новорічних смаколиків учнівська та батьківська громада передадуть для захисників Збройних Сил України у військовий шпиталь. Подарунки, зроблені з любов’ю, стануть приємним сюрпризом для наших бійців.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити й працювати!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.