КМДА Київська міська державна адміністрація


17 січня 2023

Кияни, що із 24 лютого забезпечували життєдіяльність міста та ліквідовували наслідки збройної агресії рф, отримали нагороди від Міністерства оборони (+фото)

Киянам, які забезпечують життєдіяльність міста та брали участь у ліквідації наслідків збройної агресії рф проти України, вручили відзнаки та грамоти від Міністерства оборони України. Як повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, киян відзначили за надання всебічної допомоги під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України, плідну співпрацю зі Збройними Силами України, патріотизм та активну громадянську позицію.

«Сьогодні п’ятеро наших містян  отримали від Міністерства оборони нагрудний знак «Знак пошани», 10 киян – медаль «За сприяння Збройним Силам України» і ще п’ятеро – грамоту Міністерства оборони України. Загалом були нагороджені 48 киян –  серед яких рятувальники, лікарі, працівники «Муніципальної охорони», начальники ЖЕДів, освітяни,  майстри виробничого навчання – ті, хто з початку повномасштабного вторгнення РФ, робили все, аби дати відсіч ворогу. Це героїчні кияни, які сьогодні живуть поряд із нами і продовжують наближати перемогу на своїх робочих місцях. Адже внесок кожного з нас у Перемогу – важливий. Пишаюся нашим героїчним містом і його мешканцями. І дякую  кожному, хто наближає Перемогу України», – зазначив Микола Поворозник.

Він також нагадав, що із 24 лютого інфраструктура міста продовжує працювати попри всі намагання агресора посіяти темряву. Цілодобово працюють медики і рятувальники, комунальники і транспортники, хоча частина з них після повномасштабного вторгнення пішла захищати Україну в лавах Тероборони та Збройних Сил України.

 Фото



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.