КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2023

Незламна українка Світлана Мархонос

"Незламна українка Світлана Мархонос" – персональна виставка талановитої майстрині, що відкрилась з початком весни у Центрі творчості дітей та юнацтва Святошинського району м. Києва.

Роботи Світлани відомі не тільки у місті Києві, а навіть за кордоном. Майстринею  створено колекцію одягу в стилі валяння: пальто, жилетки, туніки, сукні,  безрукавки тощо. Це неймовірно красиво та зручно! А ще в колекції велика кількість стильних сумочок, сучасних наплічників, клатчів, рукавичок та шаликів. Особливу увагу привертає якісне, стильне та креативне взуття – чоботи, черевики, домашні капці.

Світлана Миколаївна, керівник гуртка Handemade Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району м. Києва, мешкає в селі Мощун, що під Києвом. Будинок Світлани було знищено разом із колекцію одягу та аксесуарів. Та Світлана Миколаївна знайшла в собі сили повернутись додому в рідне село. Сьогодні вона з родиною живе в приміщенні, що вдалося підлатати, і продовжує створювати свої неймовірно  стильні речі. А ще, об'єднавшись із дівчатами, які залишились в селі, організувала волонтерську організацію з пошиття нижньої білизни для наших хлопців на передовій.

Запрошуємо всіх відвідати неймовірну виставку незламної українки Світлани Мархонос!

Разом до Перемоги! Тримаємо освітній стрій 24/7!

 ФОТО

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.