КМДА Київська міська державна адміністрація


20 березня 2023

Конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» у Київському професійному ліцеї транспорту

Конкурси професійної майстерності серед здобувачів освіти у закладах професійної (професійно-технічної) освіти проводяться з метою підвищення якості фахової майстерності, посилення цікавості до поглибленого вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки й оволодіння навичками трудових прийомів.

Основні завдання: стимулювання щодо самовдосконалення здобувачів освіти; моніторинг рівня професійної підготовки; формування команд для участі в міських та Всеукраїнських конкурсах.

У Київському професійному ліцеї транспорту відбувся конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти І курсу за компетенцією: “Слюсарна справа”. Конкурс складався з двох частин: теоретичний тур передбачав перевірку знань з предметів професійно-теоретичної підготовки (у вигляді вікторини). Практичний тур складався із виконання завдань, які відповідають вимогам 2-го кваліфікаційного розряду за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Конкурсанти старанно працювали і показали свої знання, здатність до самостійної роботи, уміння та навички виконувати складні виробничі завдання

Конкурсний відеоролик до уваги: https://youtu.be/OW7F1YCbBE0.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.