КМДА Київська міська державна адміністрація


23 травня 2023

Завершився І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура") у Дніпровському районі

Завершився районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якій взяли участь 22 рої - команди молодшої, середньої та старшої вікових категорій закладів освіти Дніпровського району.
 
Два дні поспіль проходили змагання у виконанні завдань конкурсів: "Таборування", "Впоряд", туристична "Смуга перешкод", "Метання в ціль", "Рятівник", "Перетягування линви", "Стрільба з пневматичної гвинтівки", "Неповне розбирання і складанняАК", "Спорядження магазину АК" та "Метання гранати". Юні джури демонстрували свою силу, спритнісь, знання з історії України, навички швидкого встановлення намету, як надати домедичну допомогу та транспортувати пораненого побратима у безпечне місце, вправно збирали та розбирали навчальний автомат АКМ, споряджали магазин патронами, а також давали відповідь на теоретичні питання з будови навчального автомату (АКМ) та призначення його основних частин та механізмів тощо.
 
Поважне журі визначило переможців у кожному конкурсі по кожній віковій групі. Отже честь Дніпровського району на міському етапі будуть захищати:
Рій "Фортеця", куратор Світлана Трофімець (СЗШ 258);
Рій "Меч Арея", куратор Сергій Ігнатенко (Ліцей 208 м. Києва);
Рій "Дніпро", куратор Андрій Мануха (Технічний ліцей м.Києва).
 
Щира подяка всім учасникам та керівникам команд за грунтовну підготовку до змагань, а командам-переможцям гарного виступу на міському етапі!
 
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.