КМДА Київська міська державна адміністрація


7 травня 2015

Висадка алеї троянд у гімназії № 290 Дарницького району

Висадка алеї троянд у гімназії № 290 Дарницького району

    6 травня 2015 року у гімназії № 290 відбулась акція з нагоди 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі  - учні разом із гостями висаджували пам’ятну  алею троянд.

     Ініціаторами заходу є Всеукраїнська спілка  «Союз десантників України». У висадці алеї разом з учнями школи взяли участь: голова Дарницької РДА Сінцов Г.Л., начальник управління освіти Дарницької РДА Списовська Є.І, голова Всеукраїнської спілки  «Союз десантників України» полковник Лісовий С.Г., голова Союзу десантників України у м. Києві і Київській області Худенко О.П.,  головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Ткаченко В.В., депутат Київської міської ради  Костюк С.А.  та ветерани війни - Титорова Анна Федорівна, учасник бойових дій, капітан флоту та Галета Ніна Іванівна, учасник трудового фронту.

      Шановні гості у зверненнях до старшокласників звертали увагу на необхідність збереження та вшанування пам’яті загиблих на полях Другої світової війни, формування поваги та гордості за наших сучасників - борців за свободу та незалежність України, воїнів учасників АТО, серед яких  чимало дарничан.

      Всі висловили щирі сподівання, що над Україною буде мирне небо і в країні будуть зростати щасливі юні українці.

        Старшокласники мали можливість поспілкуватися з десантниками та ветеранами, побажати їм здоров’я та миру. Далі усіх було запрошено до актової зали, де колективом гімназії був представлений тематичний концерт: співали воєнних та патріотичних пісень, танцювали, натхненно декламували вірші про вічні цінності: дружбу, любов та пам'ять.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.