КМДА Київська міська державна адміністрація


20 лютого 2014

Керівникам дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів Києва

Керівникам дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів Києва

Шановні колеги!

Дякую Вам за злагоджену роботу протягом останніх днів.

У зв’язку з подіями у центральній частині міста, з метою збереження здоров’я, охорони життя та захисту прав учасників навчально-виховного процесу та чисельними зверненнями батьків щодо роботи загальноосвітніх навчальних закладів, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) нагадує про обов'язкове:

- посилення охорони навчальних закладів;

- проведення позапланових інструктажів з безпеки життєдіяльності з  учасниками навчально-виховного процесу;

- забезпечення організованого та безпечного перебування учнів у навчальному закладі у тому числі в разі затримки їх батьків;

- перенесення проведення будь-яких масових заходів на інші терміни.

У цей період рішення щодо відвідування дітьми навчальних закладів приймають батьки, про що мають повідомити навчальний заклад.

Директори навчальних закладів мають враховувати особливості цього періоду для організації навчально-виховного процесу. Зокрема, враховувати збільшення часу для проїзду до навчального закладу, зміну контингенту учнів та вихованців тощо. 

Директорам загальноосвітніх навчальних закладів необхідно організувати навчально-виховний процес у зручний для учнів, учителів, батьків спосіб (робота чергових груп, запровадження елементів дистанційного навчання).

У разі виникнення надзвичайних ситуацій терміново інформувати особисто директора Департаменту (телефон для зв’язку 279-14-46).

 

Директор Департаменту                                                  О.Добровольська 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.