КМДА Київська міська державна адміністрація


3 червня 2015

У столиці нагородили переможців медіапроекту «Україна – єдина країна»

У столиці нагородили переможців медіапроекту «Україна – єдина країна»

Сьогодні, 3 червня, під час відкриття фотовиставки «Донбас: діти війни» відбулося нагородження переможців київського медійного проекту учнівської молоді міста «Україна – єдина країна».

35 лауреатів конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки від заступника голови Київської міської державної адміністрації Ганни Старостенко.

«Проект для наших школярів тривав практично весь навчальний рік – з серпня минулого року. Ми намагалися залучити якомога більше учнівської молоді столиці до соціальної активності міста та держави, виховувати в них духовно-патріотичні та громадянські почуття, а також сприяти їх духовному збагаченню», – зазначила вона.

Конкурс творчих робіт проходив у чотирьох номінаціях: «Журналістська робота», «Фоторепортаж», «Телефільм» та «Літературний твір». Варто зазначити, що найбільше школярі підготували відео- та анімаційних проектів.  Зокрема, одним із переможців став 11-річний Тимофій Ландрєв, чия патріотична анімація «Україна переможе» минулого року стала популярною не лише в Києві, а й по всій Україні. 

ВІДЕО анімації: 

«На прикладі цього конкурсу ми бачимо, що на хвилі трагічних подій у нашій країні значно зросла патріотична свідомість молодшого покоління. Маємо надію, що такі конкурси заохочуватимуть учнів та молодь до самореалізації, активізації у соціально значущих проектах та створенні цікавих анімацій, зворушливих фотографій, творів та статей», – висловила сподівання заступник голови КМДА.


Фото Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.