КМДА Київська міська державна адміністрація


1 липня 2015

Закриття зміни у пришкільних таборах Печерського району

Закриття зміни у пришкільних таборах Печерського району

 Весело та цікаво проходило дозвілля дітей з 02 по 25 червня 2015 року на базі п’яти дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням загальноосвітніх навчальних закладів Печерського району. Протягом зміни відпочили 224 учні, з них 5 дітей отримали путівки на безоплатній основі.

Впродовж 18  чудових, веселих днів координатором виховної роботи в таборах був Палац дітей та юнацтва Печерського району, в якому протягом оздоровчої зміни проходили цікаві розважальні програми, працювали різноманітні гуртки. Цього року до роботи в таборах долучилися керівники гуртків Центру «АРТ». Для максимальної зручності  та безпеки дітей, гуртки працювали не лише в Палаці дітей та юнацтва, а й на базі кожного навчального закладу, де відкрито шкільні табори.

На базі дитячої клінічної лікарні № 7 (вул. Підвисоцького, 4б) для дітей було організовано оздоровчі заходи: лікувальна гімнастика, фіто-коктейлі, лікувальні ванни, тощо.

В басейні Школи вищої спортивної майстерності дітки мали можливість займатись плаванням.

Окрім того, на базі загальноосвітніх навчальних закладів працювали мовні школи, в яких хлопчики й дівчатка опановують англійську, німецьку, французьку, новогрецьку мови.

Педагоги таборів організували різноманітні спортивні заходи: ранкову гімнастику, «Веселі старти», відвідування музеїв, парків відпочинку, роботу бібліотек, гуртків художньо-естетичного та спортивного спрямування, тощо.

Незабутні екскурсії до: Будинку-музею Т. Г. Шевченка, музею книги, Меморіального комплексу “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років», декоративно-прикладного мистецтва, музею Історії Києва, Національного музею літератури України, музею братів Кличко, НСК «Олімпійський».

Вихованці таборів з денним перебування взяли участь в покладанні квітів до могили Невідомого солдата у парку Вічної Слави.

У Палаці дітей та юнацтва Печерського району проведено конкурсно-розважальні програми «Прикол і Приколка», «Спекотна Африка».

От і промайнули 18 незабутніх днів перебування в шкільному таборі і найкращі спогади про відпочинок в шкільному  таборі - нові друзі, яких у кожного стало більше.

До нових зустрічей, дорогі друзі, наступного року!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.