КМДА Київська міська державна адміністрація


29 квітня 2014

Міжнародний день Землі у Гуманітарній гімназії «Гармонія»

Міжнародний день Землі у Гуманітарній гімназії «Гармонія»

На цьому тижні гімназія «Гармонія» відмітила Міжнародний день Землі.

22 березня на освітньому заході з цього приводу учні ознайомилися з питаннями охорони довкілля, збереження біологічного різноманіття, продивились соціальне відео про ставлення людини до природи, відео 5 класу "Сміття" про сортування побутових відходів.

25 березня відбулася щорічна акція "Сад за одну ніч". Гімназисти з кураторами та вчителями прибрали та озеленили територію. На клумбах яскравими сонечками засяяли чорнобривці. Яблуневий садочок поповнився новими деревцями, біля входу посадили калину, бузок, вічнозелені кущі.

 

Враження гімназистів:

 

Учні 8-го класу  висадили дивовижні чорнобривці, а також символ України — калину . Дерева, які вони посадили, будуть згадкою майбутнім поколінням про те, як їхні попередники піклувалися про землю і, можливо, для них це буде стимулом продовжувати добру традицію.

Анастасія Комарова, 8 кл.

 

 

Ця акція розвиває європейські цінності,  бо це не тільки прагнення до європейської культури, а і приєднання до Європи.

Владислав Коваленко, 8 кл

 

Учні гімназії висадили близько 20 дерев і 200 різноманітних квітів : чорнобривців, ірисів, фіалок . Подібні акції зближують гімназистів, дають можливість працювати разом, роблять світ кращим та зеленим .

Софія Пітенко, 8 кл.

 

Акція “Сад за одну ніч “ дає можливість відчути себе головною частинкою з природою, довкіллям та світом .

Тетяна Марковська, 9 клас

 

У квітні ми всією гімназією-родиною виходимо на шкільне подвір'я, висаджуємо квіти, які потім радують око, створюють позитивний настрій .

Анастасія Федорова, 9 клас

 

Я брала участь в озелененні нашої гімназії і вважаю, що  усім мешканцям  нашого міста потрібно долучатися до таких акцій. Катерина Басакіна, 9 клас

 

Ми, майбутні випускники, сьогодні посадили бузок, який буде квітнути під вікнами школи на радість наступним поколінням гімназистів та нашим учителям.

Учні 10 класу

Фото



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.